Turelli: Direct boeken (ref: 86646214)

Vakantiehuis voor 6 personen te huur in Salo', Gardameer, Italiaanse meren, Italië

Beschikbaarheid

Klik op de gewenste aankomstdatum in bovenstaande kalender en selecteer uw verblijfsduur. U kunt direct online boeken.

Prijzen

Selecteer de datums

Beschrijving Vakantiehuis in Gardameer

Vakantiehuis, Turelli gelegen in het oord Salo' is het ideale vakantieverblijf voor maximum 6 personen.

Turelli heeft een totale oppervlakte van 70m². Geniet in alle rust van de prachtige regio; Gardameer.

Het aantal slaapkamers voor Vakantiehuis Turelli is vastgesteld op 2. Het aantal badkamers is vastgesteld op 1. Turelli biedt verschillende faciliteiten aan zoals: Internetverbinding - WIFI, Televisie.

Wenst u meer informatie over Vakantiehuis Turelli? Neem dan snel contact op met de eigenaar.

Omschrijving Faciliteiten

Halfvrijstaand huis 3-kamers 70 m2, op de begane grond, op het oosten gelegen. Gerenoveerd, doelmatig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers divanbed, eettafel en Sat-TV. Uitgang naar de zitplaats in de tuin. 1 2-pers. kamer. 1 kamer met 2 bedden. Open keuken (oven, Gasfornuis, 4 kookpitten (vlammen), magnetron, elektrische koffiemachine). Douche/bidet/WC. Gas-verwarming. Verwarming alleen beschikbaar van 15.10. tot 15.04. Zithoek in de tuin, op het oosten gelegen. Terrasmeubelen, ligstoelen (1). Mooi uitzicht op het meer. Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats (1 Auto) bij het huis. Let op: niet rokers woning. 017170-AGR-00005 D00099

Beschrijving van de plaats

Agriturismo "Turelli", omgeven door bomen. 2 huizen in de woning. 5 appartementen in de woning. Boven Salo, 4 km van het centrum van Salo, 5 km van het centrum van Gardone Riviera, 3.5 km van het centrum van Barbarano, zonnige ligging tegen een helling, 3.5 km van het meer, te midden van groen, op het oosten. Voor medegebruik: terrein 5 ha, groot tuin op verschillende niveaus met bomen. Barbecue, parkeerplaats op het terrein. Winkel 3.5 km, supermarkt 4 km, kiezelstrand "Barbarano" 3.5 km. Lokale verkoop van streekproducten. Let op: de eigenaar woont op hetzelfde terrein.


Aantal kamers


2 kamers


Faciliteiten


Algemeen
  • Roken niet toegestaan

Keuken & Berging
  • Oven
  • Microgolfoven
  • Wasmachine

Tuin
  • BBQ

Tv, Entertainment & Games
  • Internetverbinding - WIFI
  • Televisie

Badkamer & Sanitair
  • Douche

Ligging

Inlichtingen

Geen beschikbaarheid?

Vertrek én aankomst op zaterdag heeft de grootste kans op beschikbaarheid. Zie kalender

Vragen?

Bel gratis: ☎ 0800/61.219

Heeft u vragen of opmerkingen over deze accomodatie, Bel ons gratis of stuur ons een bericht via het contactformulier. Geeft zeker het referentienummer op. ( rechtsboven deze pagina ).

Contactformulier

Gratis annuleren 22 dagen voor aankomst

Tot en met 22 dagen voor uw reisdatum: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren. Als binnen 21 dagen voor aanvang van uw reis een officiële reiswaarschuwing/grenssluiting of een nieuw officieel reisverbod wordt afgegeven: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren.

Direct online boeken?

Klik op onderstaande button om de beschikbaarheid te bekijken en klik op de gewenste aankomst- en vertrekdata in de kalender.

Beschikbaarheid en boeken